Fluent Path

Despre noi

Neuropedagogie aplicată în domeniul limbilor străine

Lecții la care cursanții participă în mod activ

Neuropedagogia este o disciplină ce isi propune optimizarea proceselor de învățare și se bazează pe cunoștințele actuale despre funcționarea creierului. Prin intermediul acestei metodologii, devine posibil atât studiul, cât și bucuria de a învăța și trezirea interesului pentru domeniul ales.

Abordarea comunicativă

Participă la provocări lingvistice

Învățăm prin jocuri și dialoguri în echipe mici. Atunci când este absolut necesar, vom recurge la metoda tradițională de traducere, dar preferăm întotdeauna dialogurile inspirate de evenimente zilnice și jocurile dedicate învățarii limbilor străine.

Feedback constant

Primește feedback constant pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare într-o limbă străină

Profesorii sunt atenți la modul în care te exprimi în limba străină aleasă și îți corectează temele scrise pentru a se asigura că ești capabil să comunici ceea ce dorești atât în scris, cât și verbal.

Abordarea multisenzorială

Predăm luând în considerare diferitele tipuri si metode de învățare (vizual, auditiv și kinestezic).

Cursanții vor participa la un numar de lecții stabilit anterior, care combină cele trei tipuri de învățare pentru a veni în întâmpinarea fiecăruia, indiferent de stilul său preferat de învățare. Cercetările au scos la iveală faptul că utilizarea mai multor metode combinate este mai eficientă pentru memoria de lungă durată.

Laura Crișan

Laura Crișan

Laura Crișan

Profesoară de limbi străine

“O limba străină diferită este o perspectivă diferită asupra vieții.”

Mi-am cultivat pasiunea pentru limbile străine încă din copilărie și nu am încetat niciodată să mă pregătesc în acest domeniu. În ultimii ani, am profesat atât la clasă cât și online ca profesoară de limbi străine. Atestatele lingvistice la nivel de expert pentru limbile engleză, franceză, germană și spaniolă dovedesc expertiza în domeniu, iar modulul psihopedagogic din timpul facultății m-a ajutat să practic bazele pedagogiei în limbi străine.
De asemenea, sunt absolventă a Facultății de Limbi Străine din Strasbourg, specializarea Germană-Engleză, a treia limbă străină fiind spaniola și bineînțeles, cursurile de traduceri au fost din limba franceză (studiată la nivel de nativ) în celelalte trei limbi străine. Am mai urmat și cursuri de specializare în Neuropedagogie la Universitatea din Barcelona.

Ești pregătit,ă să începi cursurile de limbi străine?

Recenzii

Ce spun studenții noștri?

Katarina C.

Studentă curs Engleză

"Învăț limba engleză cu Laura de la începutul anului. Exersăm conversația și gramatica. Apreciez metoda ei și pot vedea progresul. Nu doar eu văd că mi-am îmbunătățit engleza, ci și prietenii și colegii de la muncă. Recomand cursurile cu Laura dacă doriți să învățați o limbă străină, iar eu intenționez să încep să învăț și germana cu ea."

Andrei F.

Student curs Engleză

"Perfect! Am avut doar câteva lecții cu Laura. Ea îmi ascultă cu atenție feedback-urile și ajustează lecțiile în funcție de solicitările mele. O văd ca pe o profesoară de limba germană competentă."

Katerina H.

Studentă curs Engleză

"Aș vrea să spun că am avut deja 13 lecții cu Laura și sunt foarte mulțumită. Temele au fost bine alese și m-au ajutat să îmi îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană."

0 +
Studenți
0 +
Ani experiență
0 +
Ore susținute
0
Limbi străine
Cursurile noastre

Ești pregătit(ă) să începi cursurile de limbi străine?

Învățarea unei limbi străine a devenit o necesitate și nu mai este un capriciu. Într-o lume
interconectată, este necesar să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare multilingvă.

  • Engleză
  • Germană
  • Franceză
  • Spaniolă
  • Limba română ca limbă străină

Engleză

Când aud de gramatica limbii engleze, reacția imediată a multor persoane pe care le cunosc este cea de refuz. Acestea își amintesc de orele de engleză din gimnaziu și liceu și de modul în care profesorii lor de engleză le dădeau spre rezolvare foarte multe exerciții de gramatică. Astfel, gramatica limbii engleze este de obicei văzută într-un sens negativ. Dar învățarea acesteia este într-adevăr importantă pentru oricine dorește să aibă o perspectivă corectă asupra limbii engleze.
Cu ajutorul regulilor de gramatică, putem să comunicăm și să ne înțelegem unii cu alții. Nu atât pentru că folosim aceleași cuvinte ale limbii engleze, ci pentru că folosim cuvintele în anumite moduri pentru a formă gânduri și propoziții, să ne putem înțelege unii pe alții. Acesta este, pe scurt, scopul gramaticii limbii engleze.

Germană

Germana nu este întotdeauna prima alegere pentru cei care doresc să învețe o limbă străină. Dar poate că ar trebui să fie. Germana este vorbită de peste 100 de milioane de persoane din 38 de țări din întreaga lume. Cei mai mulți vorbitori de germană din lume se află în Germania, Austria și Elveția, dar există, de asemenea, un număr semnificativ de vorbitori de germană în Statele Unite și America de Sud.
Cultură germană înseamnă mai mult decât bere și Lederhosen. Germania are o moștenire culturală bogată. Mulți mari gânditori, cum ar fi Freud și Einstein, au fost germani. Mulți dintre cei mai respectați compozitori clasici vin din Germania. Sunt multe lucruri de făcut în Germania, de la explorarea orașelor cu o istorie veche de secole până la vizionarea minunilor tehnologiei inginereșți moderne. Cei care studiază în Germania vor descoperi că acest lucru oferă o perspectivă din interior asupra multor aspecte ale culturii germane.

Franceză

Aproximativ 200 de milioane de oameni din întreaga lume vorbesc franceză. Acest număr include persoane care vorbesc franceza ca limbă maternă, ca a doua limbă străină și studenți de toate vârstele care nu locuiesc într-o țară francofonă, dar care au învățat franceză.
De fapt, franceza că limbă străină este a două limbă străină cea mai frecvent învățată în lume, după engleză. Poate fi, de asemenea utilă în întreaga lume. Franceza se află pe locul al doilea, după engleză, pe lista celor mai influente 10 limbi străine din lume. Dovadă este rolul central pe care aceasta îl deține.
Este una dintre limbile oficiale de lucru în zeci de organizații internaționale puternice, cum ar fi Uniunea Europeană (UE), Organizația Națiunilor Unite (ONU), Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația Mondială a Comerțului (OMC) și multe alte instituții mondiale.

Spaniolă

Există multe motive pentru care cineva ar dori să învețe spaniolă. Poate că plănuiți o vacanță sau o călătorie de afaceri într-o țară unde se vorbește limba spaniolă sau poate că vă gândiți să emigrați. S-ar putea să nu aveți nevoie să vorbiți spaniolă deloc, dar doriți doar să spuneți că puteți. A fi capabil să comunici într-o altă limbă străină îți dă cu siguranță un mare sentiment de realizare.
Spaniola este, după chineză și engleză, a treia cea mai vorbită limbă din lume, cu un număr estimat de 400.000.000 de vorbitori nativi pe întreaga planetă.
Împreună cu alte limbi europene, precum portugheza, franceza sau italiana, rădăcinile lingvistice ale spaniolei fac din această o limbă romanică. Acest lucru înseamnă că latina constituie baza să lingvistică cea mai importantă.

Limba română ca limbă străină

Limba română este o limbă captivantă și unică. Aceasta oferă numeroase beneficii pentru cei care o învață. Fie că sunteți curioși să aflați despre istoria și cultura bogată a țării, fie că aveți nevoie să comunicați cu oamenii din această țară, învățarea limbii române poate fi o modalitate extraordinară de a vă dezvolta abilitățile lingvistice.
România este o țară fascinantă, care oferă o mare varietate de peisaje: plaje mari pe coasta Mării Negre, munți înalți, misterioasa Delta Dunării, mănăstiri cu faimoasele lor fresce, orașe medievale din Transilvania cu influență germană.

Alege calea simplă
de a învăța limbi străine

ro_RO